Uncategorized

Gala Premiilor Herodot

Gala Premiilor Herodot

Joi, 13 iunie 2013, a avut loc în sala de festivităţi a Colegiului Naţional „Calistrat Hogaş” mult aşteptata gală a premiilor Herodot, ajunsă deja la ediţia a IV-a. A fost un bun prilej de a recompensa elevii premianţi la olimpiada de istorie sau la celelalte concursuri de istorie, faza judeţeană sau naţională: „Istorie şi societate în dimensiune virtuală”, „Cultură şi civilizaţie în România”, „Memoria Holocaustului”, sesiunea de referate şi comunicări ale elevilor. Doamna inspector de specialitate, Elena Preda a oferit cu generozitate diplome şi premii elevilor care s-au remarcat la toate aceste competiţii, precum şi profesorilor care au îndrumat cu multă stăruinţă discipolii pasionaţi de domeniul istoriei. Și elevii clubului nostru au fost premiați pentru participarea la concursurile din acest an:

Olimpiada de Istorie:

Premiul II – Postolachi Cornelia – clasaa XII-a D

Mențiuni: Voaideș Adina, Toma Dorin – XII D; Comoniță Corina, Grasu Sânziana – XI D

Istorie în dimensiune virtuală:

Premul II –  Țăranu Mădălina

Cultură și civilizație în România:

Premiul I pe județ; Premiul III pe țară: Corina Chirilescu – XIIA; Delia Iosifescu – XI A; Bianca Borcescu –  X A

Sesiunea de referate la disciplina Istorie:

Premiul II –  Vereș Ștefana

Alte concursuri:

Monumentele istorice în trecutul localității mele  -mențiuni: Popa Alexandra – XD; Dobre Brândușa – IXD

Unirea Principatelor Române: premiul I și II: Cheler Andra, Scurtu Raluca, Dobre Brândușa, Scurtu Laura, Radu Elena – clasa a IX-a D; Popa Alexandra-  XD.

Îi felicităm pe toți pentru rezultate și la final le mulțumim elevelor de clasa a XII-a care pe parcursul celor patru ani și-au dedicat sufletul și dăruirea muzei Clio: Cornelia Postolachi; Adina Voaideș; Corina Chirilescu  -BRAVO!

 

DSCN2219DSCN2228

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *